Ищу где есть в продаже душевые перегородки. Хочу именно стеклянные поставить, чтобы красиво всё выглядело, по современному. В строительном магазине на нашёл их.
Душевые перегородки
Сообщений 1 страница 4 из 4
Поделиться22024-06-06 12:53:10
Ищу где есть в продаже душевые перегородки. Хочу именно стеклянные поставить, чтобы красиво всё выглядело, по современному. В строительном магазине на нашёл их.
Где ещё они могут продаваться?
Поделиться32024-06-18 11:58:28
Вы в компанию «CraftWall» обогатитесь, у них сможете найти и заказать душевые перегородки из стекла . У них достаточно много вариантов исполнения таких перегородок. По сути смогут сделать любу по вашему вкусу.
Поделиться42024-06-26 17:00:13
Якщо Вас цікавлять вироби і конструкції зі скла або дзеркал, тоді Вам варто звернутися в компанію SferaGlass https://sferaglass.com/ua і Вам не захочеться шукати когось ще. Досвід роботи та розмаїття готових проєктів компанії дозволяють їм практично вгадувати бажання замовників. Пропонувати найбільш економічні або, навпаки, ефектні та дорогі рішення. І виконувати будь-яку роботу зі стабільно високою якістю і точним дотриманням термінів.